Natuurlijke producten

Naast de gebruikelijke producten om te blonderen of te verven, ben ik geïnteresseerd geraakt in wat de natuur voor ons haar kan betekenen. Al jaren werk ik met henna, waarbij ik hele mooie resultaten bereik. Dit is nu uitgebreid met de Oliebe plantenkleuringen. Het kleuren van haren met planten is een fantastisch alternatief en heeft een aantal voordelen:
    • Gezond voor hoofd en haar
    • Goed voor het milieu
    • Geschikt voor zieke of zwangere klanten

Oliebe plantenkleuringen

Oliebe plantenkleuringen bestaan voor 100% uit gemalen planten. In tegenstelling tot de chemische haarkleur methodes die de schubbenlaag van het haar openen, vormen plantaardige kleuringen slechts een laag in en om de opperhuid.
De oneffenheden worden hiermee gevuld en zorgen ervoor dat uw haar er voller uitziet, en meer glans krijgt.Het toepassingsgebied ligt tussen grijs/lichtblond t/m zwart haar. Je kunt het haar hiermee niet lichter maken.
Door de transparante dekking krijg je een heel natuurlijke uitstraling, en ontstaat er geen harde rand bij de uitgroei.

 

De Oliebe plantenkleuring bestaat uit de kleurende delen van:

Bloemen, wortels, schors, hout, vruchten en blaadjes.

Oliebe is opbouwend voor het haar en goed voor het milieu. Je krijgt er weer mooi glanzend, vol en gezond haar van. Het is in allerlei kleuren verkrijgbaar, ook heel mooi in een blond teint op grijs haar.